יום שישי, 21 באוקטובר 2011

ספגטי בעשבי תיבול


350 גרם ספגטי
1/3 כוס זמן זית
1 בצל גדול קצוץ דק
4 שיני שום
1 כף פטרוזליה יבשה
1 כף אורגנו
1 כפית בזיליקום יבש
פלפל
מלח
מעט גבינה צהובה מגורדת


להכין ספגטי ולסנן.
במחבת לשים שמן זית, להוסיף בצל ולטגן להזהבה קלה. להוסיף שום, עשבי תיבול, מלח ופלפל.
אחרי מספר דקות טיגון, לשפוך על הפסטה את הרוטב.

בהגשה ניתן לפזר גבינה צהובה מגורדת ופטרוזליה טריה קצוצה דק.


מקור: על פי מתכון של ניקי ב

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה