3 ביצים
1 כוס סוכר
100 ג' חמאה בטמ"פ החדר
2 כוסות קמח תופח
1 שמנת מתוקה
רבע כוס סירופ מייפל
קורט מלח
מילוי:
כף ריבת חלב
חצי כפית קינמון
כפית סוכר חום
חצי כפית קינמון
כפית סוכר חום
אופן ההכנה:
להקציף ביצים, סוכר וחמאה לתערובת אחידה. להוסיף את השמנת, מייפל ומלח.
להוסיף במינימום עירבוב את הקמח.
להוציא כחצי כוס מהבלילה לקערה ולערבב עם מצרכי המילוי.
לצקת חלק מהתערובת הבהירה לתבנית, להוסיף מהבלילה הכהה וחלק מהבהירה וכך להמשיך.
להכניס כפית לעומק הבלילה ולהפוך מעט פעמיים שלוש.
להכניס כפית לעומק הבלילה ולהפוך מעט פעמיים שלוש.
חום בינוני 180 מעלות בסביבות 45 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי.
מקור: ניקי ב'
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה