יום ראשון, 23 באוקטובר 2011

אורז עם גזר צימוקים ושקדים



מצרכים:
2 כוסות אורז
3 גזרים חתוכים למקלות
3 כוסות מים
רותחים
100 ג` צימוקים
100 ג` שקדים פרוסים

1 כף פטרוזיליה יבשה
1 כף אבקת מרק פרווה
מלח

פלפל
קורט כמון

אופן הכנה:להשרות את הצימוקים במים חמים לכמה דקות.

לטגן גפרורי גזר במשך כמה דקות, להוסיף אורז שטוף ויבש ולערבב תוך כדי טיגון על אש בינונית.

להוסיף תבלינים: אבקת מרק עוף, מלח, פלפל, כמון ופטרוזיליה יבשה. לואחריהם להוסיף 3 כוסות מים רותחים. לכסות להנמיך האש, לבשל כ 15 דקות. לכבות את האש ולהשאיר מכוסה עוד 15 דקות.

לטגן מעט את השקדים, להוסיף צימוקים ולטגן. להוסיף את השקדים והצימוקים לאורז.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה