מצרכים:
2 כוסות אורז
3 גזרים חתוכים למקלות
3 כוסות מים רותחים
100 ג` צימוקים
100 ג` שקדים פרוסים
3 גזרים חתוכים למקלות
3 כוסות מים רותחים
100 ג` צימוקים
100 ג` שקדים פרוסים
1 כף פטרוזיליה יבשה
1 כף אבקת מרק פרווה
מלח
1 כף אבקת מרק פרווה
מלח
פלפל
קורט כמון
אופן הכנה:להשרות את הצימוקים במים חמים לכמה דקות.
לטגן גפרורי גזר במשך כמה דקות, להוסיף אורז שטוף ויבש ולערבב תוך כדי טיגון על אש בינונית.
להוסיף תבלינים: אבקת מרק עוף, מלח, פלפל, כמון ופטרוזיליה יבשה. לואחריהם להוסיף 3 כוסות מים רותחים. לכסות להנמיך האש, לבשל כ 15 דקות. לכבות את האש ולהשאיר מכוסה עוד 15 דקות.
לטגן מעט את השקדים, להוסיף צימוקים ולטגן. להוסיף את השקדים והצימוקים לאורז.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה