חומרים:
חצי קופסא ממרח תמרים (225 גר`)
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
כוס מים רותחים
1 ו- 3/4 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה
2 ביצים
מעט קינמון
אופן ההכנה:
מערבבים הכל במיקסר (אפשר גם ידני), להתחיל מהתמרים, הסוכר והשמן ובהדרגה להוסיף את הביצים, החומרים היבשים והמים לסרוגין. לערבב עד לקבלת תערובת הומוגנית.
מעבירים לשתי תבניות אינגליש משומנות ולתנור בחום של 150 מעלות לכ- 45 דקות. (אפשר גם בתבנית עגולה 26 או בתבנית קוגלהוף).
מקור: AS
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה