יום שבת, 15 באוקטובר 2011

מרק עוף צח


‏1/2 חבילת כנפי עוף או גרונות הודו
2גזרים
2 קישואים,
בצל שלם,
פלפל ירוק,
מספר ענפי סלרי פרוסים
1/2 צרורפטרוזיליה
ענפי סלרי
‏1 כף אבקת מרק עוף
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מבשלים את הגרונות/ כנפיים בסיר גדול עם מים כשעה.או חצי שעה בסיר לחץ
מוסיפים את הירקות ואתאבקת המרק, פטרוזיליה וסלרי כצרור
מוסיפים מלח ופלפל ומבשלים עד שהירקות מתרככים.מוציאים את צרורות עשבי התיבול ואת הגרונות, ומגישים.

מקור: אמא

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה