3 תפוחי אדמה בינוניים
2 בצלים קצוצים
100 ג` פטריות קצוצות (חצי קופסה)
2 ביצים
1/3 כוס פירורי לחם + כף נוספת
אבקת מרק עוף
מלח
2 בצלים קצוצים
100 ג` פטריות קצוצות (חצי קופסה)
2 ביצים
1/3 כוס פירורי לחם + כף נוספת
אבקת מרק עוף
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה:
להרתיח מים, להמליח , להכניס את תפוחי האדמה, לבשל עד שהם רכים , למעוך אותם. לטגן את הבצל והפטריות. לערבב את כל המצרכים + מחית תפוחי אדמה + בצל ופטריות. ליצור קציצות לשטח אותן. להניח את הקציצות על נייר אפיה משומן. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 25 דקות, להפוך באמצע, 10 - 15 דקות לצד או עד שמזהיב.
מקור: ניקי ב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה