האהבה למטבח החלה בילדותי, כשראיתי את סבתותי (ז"ל) אופות ומבשלות. אביא כאן את המתכונים שהצלחתי לדלות ולתרגם מרומנית ממחברותיהן, בעזרת הורי. עוד מקור למתכונים מצויינים הוא אימי, אחותי, חמותי, חברותיי וכמובן ישנם המתכונים המעולים שליקטתי במשך השנים מפורומי האוכל השונים והבלוגים הנפלאים. התודה לכל היוצרים המוכשרים להם אתן קרדיט בסוף כל מתכון. בתאבון לכולנו.
מתכונים נוספים שטרם הספקתי להעביר נמצאים בלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/blogs/userblog/ruvinsky
יום שבת, 31 בדצמבר 2011
ממרח פסטו
2 חבילות עלי בזיליקום טריים
3 שינישום
100 גרם פרמזן
100 גרם צנוברים
כ 1/2 כוס שמן זית
מלח
אופן ההכנה
טוחנים את הבזיליקום, השום, הצנוברים והגבינה באמצעות מעבד מזון בפולסים.
בהדרגה עד למרקם הרצוי.וכן מוסיפים את השמןבזמן שטוחנים, מתבלים במלח ופלפל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה