יום שישי, 30 בדצמבר 2011

פסטה ברוטב רוזה



1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום כתושות
2-3 עגבניות
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט מוסקט
1 שמנת מתוקה לבישול
2 כפות רסק עגבניות
מעט קוניאק


אופן ההכנה:

שמים בסיר עם שמן זית את הבצל והשום ומזהיבים.
חותכים את העגבניות לחתיכות קטנות ומוסיפים לסיר.
מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים ואת הקוניאק
אחרי כשלוש דקות בישול מוסיפים שמנת מתוקה לבישול ומנמיכים את האש.
מבשלים כ 5 דקות ושופכים על הפסטה החמה.

ניתן לפזר פרמז`ן לפני ההגשה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה