יום שישי, 30 בדצמבר 2011

דג סלמון אפוי בתנור



פילה סלמון שלם
למרינדה:
1/4 כוס יין לבן
2 כפות שמן זית
4 כפות מיץ מלימון טרי
1 כפית שום כתוש
מלח פלפל שחור
ענף רוזמרין או עלי בזיליקום


אופן הכנה:
לערבב את כל חומרי המרינדה, לקחת נייר אלומיניום ולהניח מעליו את פילה הסלמון. למרוח היטב בעזרת מברשת את הפילה משני צידיו. להניח מעל הפילה מס` ענפי רוזמרין ולסגור היטב את נייר האלומיניום. אופים בחום של 200 מעלות כ-30 דקות.
מקור: Monday


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה