לתבנית פאי או אחרת מספר 26
500 גרם פטריות שמפיניון, נקיות, חתוכות לפרוסות בעובי בינוני
2 בצלים חצויים פרוסים דק
4 ביצים
100 גרם גבינה קשקבל מגוררת
1/2 כוס פירורי לחם
חבילה גבינה "טוב-טעם"
1/2 גביע קוטג`
מיכל יוגורט
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
במחבת עם 5 כפות שמן לטגן בצל קצוץ עד להזהבה
להוסיף את הפטריות ולטגן עם הבצל ביחד כמה דקות בבחישה
להעביר לקערה את הבצל, הפטריות ויתר המצרכים ולבחוש ולתבל.
אם העיסה דלילה,ניתן להוסיף 2-3 כפות קמח.
לצקת לתבנית משומנת וליישר
לפזר מעל מעט גבינה צהובה מגורת, פטרוזיליה יבשה ופפריקה
לאפות בחום 175 כ-45 דקות
מקור: פירגה, תפוז
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה