יום שישי, 30 בדצמבר 2011

קוקילידה




150 ג` חמאה
¾ כוס סוכר לבן
¼ כוס סוכר חום
2 כוסות קמח
2 כפות גדושות נוטלה
1 ביצה
חצי כפית סודה לשתיה / אבקת אפייה
כוס שוקולד צ`יפס לבנים


אופן ההכנה:

לעבד את כל המצרכים לבצק. אני השארתי כחצי שעה במקרר למרות שזה אינו כתוב במתכון המקורי.

מכינים כדורים קטנים, לשטח מעט. לסדר בתבנית במרחק אחד מהשני.

להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, ל כ 10 דקות, או עד שהתחתית מזהיבה, העוגיות יוצאות מהתנור כשהן רכות עדיין, לצנן. (העוגיות מתקשות לאחר הצינון ועל כן יש להקפיד לא לאפות אפיית יתר).

מכינים עוגיות שוקולד צ`יפס רכות ומניחים ביניהם כדור גלידה . מועכים מעט ואוכלים .



מקור: ניקי ב`


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה