רכיבים:
3 ביצים מס` 1
3/4 1 כוסות סוכר
3/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי
3/4 כוס שמן קנולה
גרידת לימון דקה מלימון צהוב שלם
4 כפות ליקר לימונצ`לו (ביתי או קנוי)
2 כוסות קמח אסם תופח מנופה
אופן הכנה:
הכנה:
להקציף את הביצים (השלמות) עם הסוכר במהירות גבוהה עד שיתקבל מרקם תפוח, רך ובהיר.
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את מיץ הלימון, הלימונצ`לו והשמן.
להוסיף את הקמח בהדרגה רק עד שיבלע ותתקבל מסה הומוגנית. אפשר לעשות את הפעולה הזאת בעירבוב זהיר ביד או במהירות נמוכה מאד במיקסר.
לאפות ב 2 תבניות איגלישקייק חד פעמיות או 24 עגולה, בחום בינוני כ-40 דקות או עד שמוכן
לאחר שהעוגה התקררה, לפזר הרבה אבקת סוכר.
בתמונה כעיטור ערבבתי אבקת סוכר עם מעט מים ופיזרתי על העוגה ומעל פיזרתי פרוסות שקדים וחמוציות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה