יום שישי, 30 בדצמבר 2011

פאי רסק תפוחים ומרנג


לתבנית בקוטר 28-26:

200 גר` חמאה לא מלוחה רכה
2 חלמונים
6 כפות סוכר
2 כוסות קמח רגיל
ללוש את כל המצרכים ולשטח בתבנית פאי.
לאפות עד שמתקבל צבע שחום.
לערבב לתוך לקופסת רסק תפוחי עץ ממותק (תכולה של 560 גר`) 1 כפית תמצית רום פשוטה (אפשר גם בלי) ולערבב. לשפוך על הבצק האפוי בעודו חם.


להקציף היטב:
2 חלבונים
1/2 כוס סוכר
ולשטח או לזלף מעל הרסק. להכניס לתנור להזהבת הקצף (בחלק הכי גבוה בתנור כמה דקות ולהזהר שלא ישרף). לקרר, לכסות בנייר כסף.
לשמור יום במקרר לפני ההגשה.

מקור המתכון - עידית



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה