4 ביצים
½ כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
1 שמנת חמוצה/יוגורט
1 כוסות סוכר
מילוי
3 כפות שוקולית
2 כפות סוכר חום
מעט קינמון
ציפוי
אגוזים קצוצים
2 כפות סוכר חום
מעט קינמון
אופן ההכנה:
לערבב את חומרי הבצק. לצקת חצי כמות לתבנית.
לפזר מעל את חומרי המלית. לצקת חלק שני של הבצק. לפזר ציפוי. לאפות 50 דקות בחום בינוני
מתאים לתבנית 26 או 2 אינגלישקייק. הערה: אני שמתי מעל מעט סילאן
מקור: מיכל בוסתן-אשתואל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה