יום שישי, 30 בדצמבר 2011

בחושה קינמונית



4 ביצים
½ כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
1 שמנת חמוצה/יוגורט
1 כוסות סוכר

מילוי
3 כפות שוקולית
2 כפות סוכר חום
מעט קינמון


ציפוי
אגוזים קצוצים
2 כפות סוכר חום
מעט קינמון


אופן ההכנה:

לערבב את חומרי הבצק. לצקת חצי כמות לתבנית.
לפזר מעל את חומרי המלית. לצקת חלק שני של הבצק. לפזר ציפוי. לאפות 50 דקות בחום בינוני
מתאים לתבנית 26 או 2 אינגלישקייק. הערה: אני שמתי מעל מעט סילאן



מקור: מיכל בוסתן-אשתואל


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה