יום שישי, 30 בדצמבר 2011

עוגיות מייפל פקאן


עבור כ - 50 עוגיות

200 גרם חמאה/מחמאה, רכה
1/4 כוס סוכר חום בהיר, דמררה
2 כפות סירופ מייפל
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח
קורט מלח
200 גרם אגוזי פקאן, קצוצים גס או אגוזי מלך

אבקת סוכר, לציפוי



אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל - 170 מעלות.
2. מקציפים חמאה, סוכר, סירופ מייפל, תמצית וניל במיקסר במהירות
 בינונית עד לקבלת תערובת אורירית.
3. מוסיפים קמח ומלח, ומערבלים מעט, רק לקבלת בצק אחיד.
מוסיפים את האגוזים ומערבבים קלות.
4. מקררים את הבצק 30 דקות.
5. מגלגלים כדורים קטנים מהבצק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
6. אופים כ - 20 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות.
7. לאחר הצינון, מגלגלים באבקת סוכר.


מקור: קרין גורן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה