יום שישי, 30 בדצמבר 2011

עוף אפוי במרינדה


 

חלקי עוף /שוקיים


בקערה מערבבים למרינדה:
1 כף פפריקה חריפה, הרבה פפריקה מתוקה,1 כף אבקת מרק, פלפל שחור,6 שיני שום כתוש, 1 בצל קצוץ חי, מלח, פטרוזליה יבשה או טרייה, 4 כפות שמן שמן, 1/4 כוס מים מים, לערבב הכל יחד לתערובת סמיכה.
לטבול כל חתיכת עוף משני הצדדים. ולהשאיר לספיגת טעמים מכוסה אפילו לילה במקרר.
ניתן לאפות על נייר אפיה מכוסה בחלק מהזמן בנייר כסף, או לשים בשקית קוקי.
לאפות בתנור בחום בינוני כ 45 דקות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה