יום שישי, 30 בדצמבר 2011

פסטה ברוטב שמנת פטריות


לבשל 250 גרם פסטה


רוטב:
מעט שמן זית
1 כפית שום כתוש
1/4 ק"ג פטריות
קורט מלח
בזיליקום קצוץ יבש/ טרי
פלפל שחור גרוס גס
1/3 כוס יין לבן יבש
שמנת מתוקה לבישול


אופן ההכנה:
בסיר קטן מטגנים בשמן זית את השום הכתוש. מוסיפים פטריות, מלח, פלפל
שחור, בזיליקום טרי או יבש, מעט פלפל שחור גרוס גס.
מוסיפים יין לבן ומצמצמים. מוסיפים שמנת מתוקה (אני שמה 10%)
מתקנים תיבול ומביאים לרתיחה.
שופכים על הפסטה החמה ומגישים.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה