יום שישי, 30 בדצמבר 2011

עוגיות תחרה שקדים




200 גרם שקדים פרוסים
1 חלבון
1 שקיק סוכר וניל
1/2 כוס סוכר


אופן ההכנה:

לטרוף היטב חלבון סוכר וניל וסוכר עם מטרפה ידנית.
להוסיך שקדים. לערבב היטב ולהניח בתבנית על נייר אפיה
כ 3/4 כף מהתערובת.
לחמם תנור ל180 מעלות.
לאפות כ 7 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט.
לקרר על נייר האפיה ורק לאחר קירור מוחלט להפריד מנייר האפיה עם מרית.
לשמור בכלי אטום.


מקור: ניקי ב


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה