יום שני, 2 בינואר 2012

פשטידת תרד



1/2 חלה קלופה
1 כוס חלב פושר
100 גר` חמאה מומסת
1 חב` תרד טחון של סנפרוסט מופשר וסחוט
2 ביצים
100-150 גר` גבינת קשקבל מגורדת (שמתי פרמזאן) + 50 גר`גבינה צהובה (שמתי מוצרלה)
מלח פלפל


אופן ההכנה:
שופכים את החלב על החלה ומערבבים עד שנוצרת עיסה רכה.
אם יש צורך מוסיפים עוד חלב.
מערבבים פנימה את שאר החומרים (חוץ מ- 50 גר` גבינה צהובה),
שוטחים בתבנית משומנת, מפזרים למעלה את שאריות הגבינה
הצהובה ואופים עד שמתייצב


מקור: אמא של נטע YNET


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה