1/2 1 כוסות קמח רגיל
1 ביצה
2 כפות מים קרים
לעבד את הבצק ולשמור במקרר כשעה.
מילוי:
5-6 בצלים (אפשר פרוסים) פרוסים לטבעות
מלח
פלפל גרוס
אגוז מוסקט
2 שיני שום קצוצות
4 ביצים
1 שמנת מתוקה
לטגן בחמאה את הבצלים, להוסיף מלח ופלפל, אגוז מוסקט ושום.
להוסיף ביצים ושמנת.
לשמן תבנית.
לפרוס את הבצק על התבנית ועל הדפנות. בתבנית 26.
לדקור עם מזלג את הבצק. לסדר עליו את תערובת הבצלים. ומעל שופכים את הבלילה של הביצים והשמנת.
אופים ב 180 מעלות כ 45 דקות.
מקור : לוסי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה