לבסיס יש צורך רק במחצית כמות בצק שק"מ שמוצגת כאן. אפשר להכין חצי מנה או מנה שלמה ולהקפיא חצי לפעם הבאה.
לכמות שלמה של בצק:
200 גרם חמאה /מרגרינה
350 גרם קמח תוםח
1 שמנת חמוצה
מלית:
800 גרם ברוקולי קפוא, מופשר ומסונן (שמתי קצת פחות)
1 גביע גבינה קוטג` / גבינה לבנה
100 גרם גבינה צהובה, מגוררת גס
1 גביע שמנת חמוצה
4 ביצים טרופות
3 כפות קמח תופח
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
1 כף שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות)
2. חותכים את הברוקולי ושמים בקערה גדולה.
3. מוסיפים את החמאה המומסת, הגבינות, השמנת החמוצה, הביצים, הקמח ואגוז מוסקט ובוחשים
היטב. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ובוחשים.אופים קלתית 1/4 שעה ושמים חומרי מילוי.
4. אופים כ-60-50 דקות או עד שמזהיב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה