1/2 ק"ג חומוס
1/2 קופסת טחינה
מיץ מ 2 לימונים
6 שיני שום כתושות
מעט כמון
מלח
פלפל שחור
להשרות 1/2 קילו חומוס במים למשך הלילה.
לבשל כשעה.
לטחון את החומוס החם, להוסיף כמון, מלח, פלפל שחור, שיני שום כתוש, מיץ לימון וטחינה.
אם התערובת סמיכה מדי, להוסיף מים שבהם בושל החומוס.
לקחת בחשבון שהחומוס עוד מתקשה בקירור
אפשר לשמור 1/2 כוס עד כוס גרגרי חומוס מבושלים בצד, לפני הריסוק, ולהשתמש בהם לעיטור המנה.
מקור: עודד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה