500 גרם תותים
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל טהור
2 כפות מיץ לימון טרי
1 חלבון ביצה
קערת הגשה גדולה או 14-12 תבניות אישיות מחרסינה או מזכוכית
אופן ההכנה:
שוטפים את התותים וחותכים כל תות ל-4
שמים את התותים עם הסוכר והווניל בקערת המיקסר ובעזרת המקצף מערבלים
במהירות נמוכה עד שהתערובת הופכת לרסק גס יישארו חתיכות קטנות של פרי
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבלים. מוסיפים את החלבון ומקציפים 20 דקות (לא
פחות) במהירות גבוהה, עד שהתערובת תופחת מאוד למוס יציב שממלא את כל
הקערה.
מעבירים לכלי גדול או לכלים האישיים. מקפיאים מייד כמה שעות ומגישים קפוא.
מקור:רוני ונציה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה