יום שבת, 14 במאי 2016

ספגטי בעשבי תיבול




350 גרם ספגטי
1/3 כוס זמן זית
1 בצל גדול קצוץ דק
4 שיני שום
1 כף פטרוזליה יבשה
1 כף אורגנו
1 כפית בזיליקום יבש
פלפל
מלח
מעט גבינה צהובה מגורדת

 
להכין ספגטי ולסנן.

במחבת לשים שמן זית, להוסיף בצל ולטגן להזהבה קלה. להוסיף שום, עשבי תיבול, מלח ופלפל.

אחרי מספר דקות טיגון,  לשפוך על הפסטה  את הרוטב.

בהגשה ניתן לפזר גבינה צהובה מגורדת ופטרוזליה טריה קצוצה דק.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה