יום שבת, 14 במאי 2016

פסטה בפירורים






20 גרם חמאה

½ כוס פרורי לחם

5 כפות פטרוזליה קצוצה  (אני שמתי מיובשת)

גרידה של מעט לימון

מלח

½ חבילת ספגטי

פרמזן מגורר

3 כפות יין לבן

1 כפית שטוחה שום כתוש



אופן ההכנה:

במחבת מחממים את החמאה יין, שום , מוסיפים את הפטרוזליה , גרידת הלימון , והמלח ומערבבים.

מוסיפים את פרורי הלחם ומיד מכיסים את הספגטי

מערבבים ביטה על מנת שפרורי הלחם יעטפו את הספגטי.

מגישים חם וטרי עם פרמזן מגורר על המנה .

 

מקור: על פי המתכון של דנדי פו עם תוספות קטנות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה