יום שבת, 14 במאי 2016

פרחי כרובית מתובלים ואפויים




4 כפות פירורי לחם

1 כפית פטרוזיליה יבשה

1/3 כוס שמן

1 כף פפריקה

1 כפית אבקת מרק עוף פרווה

פלפל

מלח

לפרק את הכרובית לפרחים.

לבשל  עד לרתיחה ולקרר.

לערבב את חומרי התיבול לערבב היטב עם פרחי הכרובית ולהניח בתבנית על נייר אפיה.

לאפות עד להזהבה כ חצי שעה בחום בינוני.

 

הערה: במקור, אצל ניקי ב' יש שתי כפות פירורי לחם  ו 1/2 כוס שמן זית – אני קצת שיניתי – לשיקולכם.

 

מקור: ניקי ב (עם שינויים קלים)

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה