יום ראשון, 15 במאי 2016

פרגיות בתנור




לערבב יחד

1 בצל גדול קצוץ דק ומטוגן

4 שיני שום 

4-5 כפות שמן קנולה

 2 כפות פפריקה אדומה

1 כפית פפריקה חריפה

פלפל

מלח

1/4 חבילה פטרוזיליה קצוצה  או פטרוזיליה יבשה

 

 

לערבב לתערובת סמיכה. אם התערובת סמיכה מדי אפשר להוסיך מעט מים.

 

לשים את הפרגיות במרינאדה הנ"ל לכמה שעות ואח"כ לאפות בתנור בחום בינוני מכוסה בנייר כסף עד שהבשר מוכן. להסיר את נייר הכסף ולאפות עוד כמה דקות להשחמה .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה