יום ראשון, 15 במאי 2016

צלי בקר של אמירה



גוש בשר כתף 5  או פילה מדומה 6

 

3 כפות שמן

2 בצלים גדולים

6 שיני שום שלמות

2 גזרים חתוכים

1/2 כוס יין אדום

2 כוסות שזיפים מיובשים

2 כוסות מים

1 כף אבקת מרק

3 עלי דפנה

פלפל אנגלי

קופסת פטריות משומרות שלמות

מלח, פלפל

 

הכנה:

להפשיר הבשר ולייבשו היטב עם מגבת נייר. לחמם בסיר גדול את השמן, להכני את חתיכת הבשר בשלמותה ולטגן עד שהבשר אפור מכל הצדדים. להוסיף את הבצלים, השום, הגזרים והיין ולבשל יחד 5 דקות, להוסיף את שאר המרכיבים חוץ מהפטריות ולהביא לרתיחה, לבשל בסיר לחץ סגור 40 ד'. להסיר מהאש להוציא את נתח הבשר לדוג את עלי הדפנה ולצנן.
לחתוך לפרוסות דקות ולהחזירן לסיר עם הפטריות, לתבל לפי הצורך ולבשל כ-15 דק' נוספות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה