1/2 קילו כבד עוף נקי
3 בצלים פרוסים
מעט שמן לטיגון
3 כפות סילאן
1 כף סוכר
מלח פלפל שחור
1/3 כוס יין אדום (אפשרי רגיל או מתוק)י
מאדים את הבצל במעט שמן. מוסיפים אצת הסילאן והסוכר ומקרמלים בזהירות
ותוך בחישה.
מורידים את הבצלים מהאש ומוסיפים את הכבדים למחבת עם מעט שמן. מטגנים עד שהמים שלהם
מתאדים.
מוסיפים את הבצל, מוסיפים מלח ופלפל ואת היין האדום ומטגנים מספר דקות
עד שהכבדים מוכנים מבפנים. להזהר לא לייבש יתר על המידה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה