חצי
קילו בשר טחון
בצל קצוץ דק
קצת פטרוזילה קצוצה דק
רבע כוס אורז
רסק עגבניות
תבליני
בצל קצוץ דק
קצת פטרוזילה קצוצה דק
רבע כוס אורז
רסק עגבניות
תבליני
...
בקערה מערבבים את הבשר עם הבצל, הפטרוזיליה האורז
והתבלינים (מלח, פלפל, קצת כמון, קצת אבקת מרק או תבלין לקציצות)
בסיר מערבבים קופסת רסק עגבניות עם כוס מים חמים ומערבבים טוב טוב עד שיש בלילה חלקה, מוסיפים לזה מעט מלח ופלפל מרתיחים ומקטינים את האש.
מכניסים לפנים את הבשר עם הכל (עיגולים קטנים), על האש כ- 40 דקות עד שאת רואה שהאורז בולט החוצה והם נראים כמו קיפודים קטנים.
כמובן מדי פעם להפוך את הקציצות.
בסיר לחץ זה משהו כמו 15 דקות
בסיר מערבבים קופסת רסק עגבניות עם כוס מים חמים ומערבבים טוב טוב עד שיש בלילה חלקה, מוסיפים לזה מעט מלח ופלפל מרתיחים ומקטינים את האש.
מכניסים לפנים את הבשר עם הכל (עיגולים קטנים), על האש כ- 40 דקות עד שאת רואה שהאורז בולט החוצה והם נראים כמו קיפודים קטנים.
כמובן מדי פעם להפוך את הקציצות.
בסיר לחץ זה משהו כמו 15 דקות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה