מצרכים:
420 ג` קמח (3 כוסות)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
200 ג` חמאה / מחמאה
כף אבקת אפיה
2 חלמונים
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמנת חמוצה / מיץ תפוזים
420 ג` קמח (3 כוסות)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
200 ג` חמאה / מחמאה
כף אבקת אפיה
2 חלמונים
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמנת חמוצה / מיץ תפוזים
מילויים:
נוטלה
השחר
העולה
פרג
תמרים
תמרים
ואגוזים
איזה
מילוי שאוהבים
מילוי
פרג:
180 ג`
פרג (3 כוסות)
כוס חלב
150 ג` סוכר (3/4 כוס)
40 ג` חמאה
מיץ מחצי לימון
כוס חלב
150 ג` סוכר (3/4 כוס)
40 ג` חמאה
מיץ מחצי לימון
50 ג`
אגוזים טחונים
הכנת המילוי:
לחמם חלב, פרג, סוכר, לערבב לתערובת אחידה, להוריד מהאש, להוסיף את שאר המצרכים, לערבב היטב ולצנן.
הכנה:
1. לעבד את כל המצרכים לבצק, לחלק לשניים (יותר קל), לרדד לעלה.
1. לעבד את כל המצרכים לבצק, לחלק לשניים (יותר קל), לרדד לעלה.
2. לקרוץ עיגולים בעזרת כוס,
להניח מעט מהמילוי במרכז, לסגור למשולש.
3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני עד שהדפנות מזהיבות, כמה דקות, לצנן ולבזוק אבקת סוכר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה