יום שבת, 21 במאי 2016

תבשיל כרוב ובשר הודו




שמן

3 בצלים

1 כרוב בינוני

2 קופסאות רסק עגבניות

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

פפריקה חריפה

כפית שום כתוש

1 קג בשר שווארמה הודו

1 כפית תבלין שווארמה/גריל עוף

 

בסיר (אני עשיתי בסיר לחץ) שמים מעט שמן.

קוצצים 3 בצלים ומטגנים קלות. מוסיפים כרוב חתוך לקוביות (כ 2  ס"מ). מערבבים.

מ בכלי קטן מערבבים 2 רסק עגבניות עם 2 כוסות מים, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, כפית שום כתוש, 2 כפות פפריקה מתוקה, 1/2 כף פפריקה חריפה, מערבבים ושופכים על הכרוב ובצל שבסיר.

בקערה שמים את נתחי השווארמה, עם מעט שמן , פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור ותבלין שווארמה/גריל עוף. מערבבים ומטגנים כ 5 דקות. בזמן הזה מופרשים הרבה  נוזלים מהבשר.

מעבירים את השר ונוזליו לסיר עם הכרוב, מכסים ומבשלים עד שהכרוב מתרכך.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה