שמן
3 בצלים
1 כרוב בינוני
2 קופסאות רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
כפית שום כתוש
1 קג בשר שווארמה הודו
1 כפית תבלין שווארמה/גריל עוף
בסיר (אני עשיתי בסיר לחץ) שמים מעט שמן.
קוצצים 3 בצלים ומטגנים קלות. מוסיפים כרוב חתוך לקוביות (כ 2 ס"מ). מערבבים.
מ בכלי קטן מערבבים 2 רסק עגבניות עם 2 כוסות מים, מלח ופלפל שחור לפי
הטעם, כפית שום כתוש, 2 כפות פפריקה מתוקה, 1/2 כף פפריקה חריפה, מערבבים ושופכים
על הכרוב ובצל שבסיר.
בקערה שמים את נתחי השווארמה, עם מעט שמן , פפריקה מתוקה, מלח, פלפל
שחור ותבלין שווארמה/גריל עוף. מערבבים ומטגנים כ 5 דקות. בזמן הזה מופרשים
הרבה נוזלים מהבשר.
מעבירים את השר ונוזליו לסיר עם הכרוב, מכסים ומבשלים עד שהכרוב
מתרכך.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה