שמן
זית
קופסת
פטריות משומרות / טריות
6
שיני שום כתושות
1/2
כפית פלפל שחור גרוס גס
מלח
פלפל
שחור רגיל
1
כף פפריקה מתוקה
1/4
כפית סחוג (למי שאוהב מעט חריפות)
2
כפות בזיליקום יבש
2
כפות אורגנו יבש
מטגנים
במעט שמן 6 שיני שום כתושות. מוסיפים קופסא פיטריות ומטגנים מעט.
מוסיפים
תבלינים: פלפל שחור גרוס, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, מעט סחוג, בזיליקום יבש
ואורגנו יבש. מטגנים 2 דקות נוספות תוך כדי ערבוב ואח"כ מוסיפים כ 1/4 כוס שמן זית ומטגנים עוד כ דקה.
שופכים
חם על הפסטה המבושלת. מתקנים תיבול ומגישים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה