יום שבת, 14 במאי 2016

פסטה ברוטב עגבניות




1 בצל

   4 שינים שום כתוש

2 עגבניות גדולות

2 רסק עגבניות

מים לדילול אם יש צורך

1 כף קטשופ

מלח, פלפל

2 כפות פפריקה מתוקה

 

   לטגן בצל חתוך לרצועות  להוסיף שום,ו2  עגבניות  , מוסיפים 2 קופסאות רסק עגבניות ומים במידה שהרוטב לא יהיה סמיך מדי.

מוסיפים 1/2 כף קטשופ, מלח, פלפל, ואת הפפריקה המתוקה.

 

להביא לרתיחה ולהסמכה קלה.

לערבב בקערה גדולה עם חבילת פסטה מבושלת.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה