
המצרכים
6 ירכיים, או 12 כרעיים, או 12 שוקיים
2 כפות מיונז
1 כפית דבש
חצי כף קמח תפוחי אדמה
8 כפות קמח מצה
1 כף אבקת מרק בצל
3/4 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית פפריקה חריפה - לא הכרחי
1 כפית גבישי שום
אופן ההכנה
מערבבים את המיונז עם הדבש ומורחים את כל חלקי העוף
מכינים תערובת מכל החומרים היבשים ומניחים בצלחת גדולה
טובלים את נתחי העוף בצלחת הפירורים, משני הצדדים, שיכוסה כולו היטב
מניחים נייר אפיה על מגש התנור
מסדרים את חלקי העוף על המגש
אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות בערך שעה, או עד שמעטה העוף מזהיב.
המעטפת יוצאת פריכה ומלאת טעם, והעוף בפנים נשאר עסיסי ורך.
6 ירכיים, או 12 כרעיים, או 12 שוקיים
2 כפות מיונז
1 כפית דבש
חצי כף קמח תפוחי אדמה
8 כפות קמח מצה
1 כף אבקת מרק בצל
3/4 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית פפריקה חריפה - לא הכרחי
1 כפית גבישי שום

מערבבים את המיונז עם הדבש ומורחים את כל חלקי העוף
מכינים תערובת מכל החומרים היבשים ומניחים בצלחת גדולה
טובלים את נתחי העוף בצלחת הפירורים, משני הצדדים, שיכוסה כולו היטב
מניחים נייר אפיה על מגש התנור
מסדרים את חלקי העוף על המגש
אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות בערך שעה, או עד שמעטה העוף מזהיב.
המעטפת יוצאת פריכה ומלאת טעם, והעוף בפנים נשאר עסיסי ורך.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה