יום ראשון, 15 במאי 2016

סנדוויץ' של שבת




פיתות הכי טריות שיש (ואצלינו מחממים כאלה מהמקפיא)

חומוס

ביצה קשה פרוסה (והמהדרין ישתמשהו בביצת חמין יפיפיה)

זעתר

פלפל שחור

מלח

עלי רשד

נקניק תה מעושן / טונה

עמבה

 

אפשרויות גיוון: עגבניות מרוסקות עם סחוג

                       בזיליקום

 

שמים בפיתה חומוס בנדיבות,עמבה, מפזרים זעתר, פרוסות ביצה שעליהם מפזרים פלפל שחור ומלח. מוסיפים נקניק/טונה ומוסיפים רשד.

 

מגישים ואוכלים בביסים גדולים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה