2 תפוחי עץ בינוניים חתוכים ומקולפים לקוביות בגודל ציפורן
2
כפות קוניאק
3
ביצים שלמות
3/4
כוס שמן
1/2
1 כוסות סוכר
1
וניל
קורט
מלח
20
צימוקים
2
כוסות קמח תופח
לשים
בקערה את התפוחים ולהוסיף את יתרת החומרים
מוסיפים
7 אגוזים קצוצים (לחתוך לרבעים וכל רבע ל 3)- כ 50 גרם
20
צימוקים ו 2כוסות קמח תופח
משמנים
תבנית עגולה 24 במרגרינה.
מחממים
תנור לחום בינוני-גבוה. מורידים לבינוני ומכניסים לתנור את העוגה.
אופים
כ 1/2 שעה עד להשחמה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה