יום שבת, 21 במאי 2016

עוגת תפוחים



2 תפוחי עץ בינוניים חתוכים ומקולפים לקוביות בגודל ציפורן

2 כפות קוניאק

3 ביצים שלמות

3/4 כוס שמן

1/2 1 כוסות סוכר

1 וניל

קורט מלח

50 גרם אגוזים קצוצים

20 צימוקים

2 כוסות קמח תופח

 

לשים בקערה את התפוחים ולהוסיף את יתרת החומרים

מוסיפים 7 אגוזים קצוצים (לחתוך לרבעים וכל רבע ל 3)- כ 50 גרם

20 צימוקים ו  2כוסות קמח תופח


משמנים תבנית עגולה 24 במרגרינה.

מחממים תנור לחום בינוני-גבוה. מורידים לבינוני ומכניסים לתנור את העוגה.

אופים כ 1/2 שעה עד להשחמה.

 

 
מקור: סבתא

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה