יום רביעי, 18 במאי 2016

קסרול בשר וירקות




 

1 בצל קצוץ

1 פלפל ירוק

2 שיני שום

1/2 ק"ג בשר טחון

3 כפות שמן

1 כף אבקת מרק

1 רסק עגבניות

1/4 כפית פלפל שחור

1/2 כפת כמון

מלח

1/2 2 כוסות מים

2 כוסות ירקות : תירס, אפונה וגזר

1 כוס אטריות לא מבושלות

 

חותכים בצל פלפל ושום לקוביות קטנות. מטגנים בשמן חם. מוסיפים בשר וממשיכים לטגן

מוסיפים אבקת מרק, רסק ותבלינים ומאדים כ 7 דקות

מוסיפים את המים הירקות והאטריות ומבשלים עד שהרוטב מסמך והאטריות מוכנות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה