1
בצל קצוץ
1
פלפל ירוק
2
שיני שום
1/2
ק"ג בשר טחון
3
כפות שמן
1
כף אבקת מרק
1
רסק עגבניות
1/4
כפית פלפל שחור
1/2
כפת כמון
מלח
1/2
2 כוסות מים
2
כוסות ירקות : תירס, אפונה וגזר
1
כוס אטריות לא מבושלות
חותכים
בצל פלפל ושום לקוביות קטנות. מטגנים בשמן חם. מוסיפים בשר וממשיכים לטגן
מוסיפים
אבקת מרק, רסק ותבלינים ומאדים כ 7 דקות
מוסיפים
את המים הירקות והאטריות ומבשלים עד שהרוטב מסמך והאטריות מוכנות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה