יום רביעי, 18 במאי 2016

קדירת בשר ושעועית שחורה




 

1 בצל גדול מטוגן

קוביות בקר

2 עגבניות קלופות – קוביות

1 כף רסק גדושה

3 כוסות מים בערך, לכיסוי הבשר

1/2 1 כוסות שעועית אדומה

פלפל שחור

 

משרים שעועית אדומה לילה ושופכים את המים

מטגנים בצל ואח"כ מוסיפים קוביות בשר וסוגרים מכל הכיוונים. מוסיפים עגבניות, רסק, פלפל מלח ומים לכיסוי ומבשלים כשעה בסיר לחץ. מכבים ובודקים תיבול.


מקור: אהובה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה