יום שבת, 14 במאי 2016

חיטה מבושלת


 


2 כוסות חיטה

1/2 כוס עדשים אדומים

2 בצלים

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

רסק עגבניות

1/2 3  כוסות מים רותחים

 

לשטוף חיטה ועדשים.

לטגן במעט שמן 1 בצל גדול קצוץ. להוסיף: מלח, פלפל שחור, פפריקה ו 2 כפות רסק עגבניות

להוסיף את החיטה והעדשים המסוננים, להוסיף 3.5 כוסות מים רותחים, לערבב ולבשל כ 3/4 שעה בסיר לחץ.

בסיום הבישול, מטגנים עוד בצל קצוץ ומערבבים לתוך החיטה המבושלת.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה