2 כוסות חיטה
1/2 כוס
עדשים אדומים
2 בצלים
מלח
פלפל
שחור
פפריקה
מתוקה
רסק
עגבניות
1/2
3 כוסות מים רותחים
לשטוף
חיטה ועדשים.
לטגן
במעט שמן 1 בצל גדול קצוץ. להוסיף: מלח, פלפל שחור, פפריקה ו 2 כפות רסק עגבניות
להוסיף
את החיטה והעדשים המסוננים, להוסיף 3.5 כוסות מים רותחים, לערבב ולבשל כ 3/4 שעה
בסיר לחץ.
בסיום
הבישול, מטגנים עוד בצל קצוץ ומערבבים לתוך החיטה המבושלת.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה