יום ראשון, 15 במאי 2016

דג סלמון אפוי בתנור




מצרכים:

פילה סלמון שלם

 

למרינדה:

1/4 כוס יין לבן

2 כפות שמן זית

4 כפות מיץ מלימון טרי

1 כפית שום כתוש

מלח פלפל שחור

ענף רוזמרין או עלי בזיליקום


 
הכנה:

לערבב את כל חומרי המרינדה, לקחת נייר אלומיניום ולהניח מעליו את פילה הסלמון. למרוח היטב בעזרת מברשת את הפילה משני צידיו. להניח מעל הפילה מס` ענפי רוזמרין ולסגור היטב את נייר האלומיניום. אופים בחום של 200 מעלות כ-30 דקות.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה