האהבה למטבח החלה בילדותי, כשראיתי את סבתותי (ז"ל) אופות ומבשלות. אביא כאן את המתכונים שהצלחתי לדלות ולתרגם מרומנית ממחברותיהן, בעזרת הורי. עוד מקור למתכונים מצויינים הוא אימי, אחותי, חמותי, חברותיי וכמובן ישנם המתכונים המעולים שליקטתי במשך השנים מפורומי האוכל השונים והבלוגים הנפלאים. התודה לכל היוצרים המוכשרים להם אתן קרדיט בסוף כל מתכון. בתאבון לכולנו.
מתכונים נוספים שטרם הספקתי להעביר נמצאים בלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/blogs/userblog/ruvinsky
יום רביעי, 18 במאי 2016
שווארמה
2 בצלים פרוסים וחתוכים לחצי
800 גרם שישליק הודו
2 כפיות גדושות תבלין שווארמה
קורט כמון
1 כף אבקת מרק
פלפל
מלח
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל, להוסיף את הבשר ולטגן עד שמשנה את צבעו. לתבל ולבשל עד
שהנוזלים מסמיכים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה