יום רביעי, 18 במאי 2016

קציצות פראסה פיקדילי דרום



 

1 קילו פראסה _בערך 3 בינוניים

1 תפוח אדמה בינוני

1 פרוסת לחם שהושרתה מעט במים ונסחטה

1/2 ק"ג בשר בקר טחון (אפשר גם חצי הודו חצי בקר)

4 ביצים

מלח

פלפל

2 כפות פירורי לחם (או כמה שצריך כדי שלא ידבק לידיים)

כף מרק בצל (אני שמתי עוף)

שמן לטיגון

 

לפרוס את החלק הבהיר של הפראסה בעובי 1 ס"מ ולשים בסיר עם 2 כוסות מים, כף מרק בצל ומלח.

להוסיף תפוח אדמה חתוך לקוביות ולבשל עד לריכוך (בערך 30 דקות).

לסנן את הירקות מהמים ולתת להם להתייבש מעט.

לטחון את הפראסה ותפוח האדמה המבושלים (במטחנה/ מעבד מזון) דק דק

להוסיף בשר טחון ולערבב טוב

להוסיף ביצים, לחם סחוט, פלפל ומלח ולתת לזה לעמוד קצת.

מגלגלים קציצות קטנות (כ-30) ולטגן במחבת עם שמן חם מאד על אש נמוכה

 

מגישים עם לימונית ופטרוזיליה

 

טעים טעים טעים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה