יום רביעי, 18 במאי 2016

קציצות בשר קריספיות אפויות




מצרכים:
חצי קילו בשר טחון
2 בצלים קצוצים מטוגנים
2 גזרים מגוררים
ביצה
1/3 כוס פירורי לחם
2 כפות קטשופ
חצי כפית א. סודה לשתיה
כורכום

מעט קינמון (לא במתכון המקורי)
א. מרק
מל"פ (מלח, פלפל)
קערה עם פירורי לחם

 

 

הכנה:
לחמם תנור בחום בינוני. לערבב את כל המצרכים. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן. ליצור קציצות ולשטח. לצפות כל קציצה בפירורי לחם. לסדר בתבנית, להכניס לתנור, בסביבות 30 דקות בתנור, 10  - 15 דקות כל צד עד שמשחים - מזהיב.

 

מקור: ניקי ב

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה