מצרכים:
חצי קילו בשר טחון
2 בצלים קצוצים מטוגנים
2 גזרים מגוררים
ביצה
1/3 כוס פירורי לחם
2 כפות קטשופ
חצי כפית א. סודה לשתיה
כורכום
חצי קילו בשר טחון
2 בצלים קצוצים מטוגנים
2 גזרים מגוררים
ביצה
1/3 כוס פירורי לחם
2 כפות קטשופ
חצי כפית א. סודה לשתיה
כורכום
מעט
קינמון (לא במתכון המקורי)
א. מרק
מל"פ (מלח, פלפל)
קערה עם פירורי לחם
א. מרק
מל"פ (מלח, פלפל)
קערה עם פירורי לחם
הכנה:
לחמם תנור בחום בינוני. לערבב את כל המצרכים. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן. ליצור קציצות ולשטח. לצפות כל קציצה בפירורי לחם. לסדר בתבנית, להכניס לתנור, בסביבות 30 דקות בתנור, 10 - 15 דקות כל צד עד שמשחים - מזהיב.
לחמם תנור בחום בינוני. לערבב את כל המצרכים. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן. ליצור קציצות ולשטח. לצפות כל קציצה בפירורי לחם. לסדר בתבנית, להכניס לתנור, בסביבות 30 דקות בתנור, 10 - 15 דקות כל צד עד שמשחים - מזהיב.
מקור:
ניקי ב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה