יום רביעי, 18 במאי 2016

קציצות בשר ער'וק בלחם




35-40 קציצות

1 ק"ג בשר טחון

4 תפוחי אדמה גדולים מגוררים גס

10 בצלים בינוניים מגוררים גס

20 גבעולי פטרוזליה קצוצים

6 ביצים

1 כף אבקת מרק עוף

½ כפית פלפל שחור

½ כפית בהרט

½ כפית מלח

½-3/4 כוס קמח או קמח מצה

שמן לטיגון

 

שמים בקערה עמודה את הבשר. מוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל והפטרוזליה ומערבבים היטב.

מוסיפים את הביצים, אבקת המרק, הפלפל, הבהרט, המלח והקמח ומערבבים תערובת אחידה. אם צריך מוסיפים עוד מעט קמח.

מחממים במחבת גדולה את השמן. צרים מהתערובת קציצות בגודל 5 ס"מ לפחות ומטגנים  משני הצדדים לגוון שחום.


מקור:מטעמי עיראק – פסקל-פרץ רובין

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה