2 בטטות
תפוח אדמה
בצל גדול קצוץ מטוגן
30 ג` חמאה / 3 - 4 כפות שמן
ביצה
3/4 כוס פירורי לחם, מעט יותר
פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
מלח, פלפל שחור
להרתיח
מים, להוסיף את הבטטות ותפוח האדמה, לבשל עד שהם רכים. למעוך את הירקות והחמאה, לערבב
עם שאר המצרכים, לתבל. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן.ליצור לביבות,
(ידיים מעט רטובות) לשטח. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני,
180 מעלות, 30 דקות בתנור, 15 דקות כל צד, או עד שמזהיב משחים
מעט.
מטבל
שמנת:
שמנת
חמוצה +שום כתוש + עירית קצוצה + מלח +פלפל שחור
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה