2 סלק בינוני
2
כפות מלח
4
כפות סוכר
5
כפות חומץ
2
שמנת חמוצה
מגוררים
2 סלק על מגררת גסה
ממלאים
סיר גדול ב 2/3 מים ומרתיחים. מוסיפים 2 כפות מלח, 4 כפות סוכר ו 5-6 כפות חומץ.
לטעום ותקן טעם. מוסיפים סלקים חתוכים לרבעים.
מרתיחים,
מורידים קצף ומכבים.
כשמתקרר
מסננים החוצה וזורקים את הסלק. מוסיפים 2 שמנת חמוצה וטוחנים בבלנדר.
מקור: טניה
סלט
לתוך המרק
3
תפוחי אדמה
5
ביצים קשות
5
מלפפונים רגילים
1/2
חבילה בצל ירוק
שמיר
קצוץ
צנון
מגורר
מבשלים
3 תפוחי אדמה בקליפה ו 5 ביצים קשות
חותכים
לקוביות ומוסיפים 5 מלפפונים רגילים, 1/2 חבילה בצל ירוק (שמועכים אותו בעזרת גב
הכף) צנון ושמיר קצוץ. מתבלים במלח.
מוסיפים
את הסלט לתוך צלחת ההגשה ועליו יוצקים את המרק. מגישים קר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה