המרכיבים (25-20 יחידות):
1 ק"ג תפוחי אדמה, קלופים
3 ביצים
3 כפות קמח מנופה
קורט סוכר
1 - 1 ו-1/2 כפיות מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- מגררים
את תפוחי האדמה במגררת גסה, מסננים במסננת רשת, מעבירים לקערה ומשהים כ-15
דקות. מסלקים את הנוזלים שהצטברו, אך משאירים את המשקע העמילני.
- מוסיפים
את הביצים, הקמח, הסוכר והמלח ומערבבים היטב.
- מחממים
שמן במחבת רחבה. נוטלים בכף מהעיסה ומניחים במחבת. משטחים קלות בעזרת גב הכף
ומעצבים ללביבה צורה עגולה. מקפידים ליצור לביבות שוות.
- מטגנים
את הלביבות עד שיזהיבו יפה משני הצדדים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה