יום שבת, 21 במאי 2016

לביבות תפוחי אדמה - לטקעס




 

המרכיבים (25-20 יחידות):

1 ק"ג תפוחי אדמה, קלופים
3 ביצים
3 כפות קמח מנופה
קורט סוכר
1 - 1 ו-1/2 כפיות מלח
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. מגררים את תפוחי האדמה במגררת גסה, מסננים במסננת רשת, מעבירים לקערה ומשהים כ-15 דקות. מסלקים את הנוזלים שהצטברו, אך משאירים את המשקע העמילני.
  2. מוסיפים את הביצים, הקמח, הסוכר והמלח ומערבבים היטב.
  3. מחממים שמן במחבת רחבה. נוטלים בכף מהעיסה ומניחים במחבת. משטחים קלות בעזרת גב הכף ומעצבים ללביבה צורה עגולה. מקפידים ליצור לביבות שוות.
  4. מטגנים את הלביבות עד שיזהיבו יפה משני הצדדים.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה