5
תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
1 כף פטרוזילה יבשה
1 כף כוסברה יבשה
2 כפות פירורי לחם
אבקת מרק בצל
פלפל שחור גרוס
מלח
1/3-1/2 כוס שמן זית (להוסיף בהדרגה לפי הצורך)
אופן ההכנה:
1. להרתיח מים ולהמליח, להוסיף את תפוחי האדמה ולבשל כ 5 דקות, לסנן.
2. לערבב יחד את הכוסברה, פטרוזיליה, פרורי לחם, אבקת מרק, מח ופלפל.
להוסיף שמן זית עד שנוצרת תערובת סמיכה.
3. להוסיף לתפוחי אדמה את תערובת התבלינים וערבב בעדינות .
4. להניח
על נייר אפיה בתבנית גדולה
5.
להכניס לתנור שחומם בחום בינוני עד שתפוחי האשמה מוכנים (כחצי שעה)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה