יום שבת, 14 במאי 2016

תפוחי אדמה אפויים בעשבי תיבול




5 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות

 1 כף פטרוזילה יבשה

1 כף כוסברה יבשה

2 כפות פירורי לחם

אבקת מרק בצל

 פלפל שחור גרוס

 מלח

1/3-1/2 כוס שמן זית (להוסיף בהדרגה לפי הצורך)

 

אופן ההכנה:

1. להרתיח מים ולהמליח, להוסיף את תפוחי האדמה ולבשל כ 5 דקות, לסנן.

2. לערבב יחד את הכוסברה, פטרוזיליה, פרורי לחם, אבקת מרק, מח ופלפל. להוסיף שמן זית עד שנוצרת תערובת סמיכה.

3. להוסיף לתפוחי אדמה את תערובת התבלינים וערבב בעדינות .

4. להניח על נייר אפיה בתבנית גדולה

5. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני עד שתפוחי האשמה מוכנים (כחצי שעה)

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה