1 בצל קצוץ דק
3
שיני שום כתושות
2-3
עגבניות
מלח
פלפל
שחור גרוס
קורט מוסקט
1
שמנת מתוקה לבישול
מעט
קוניאק
שמים
בסיר עם שמן זית את הבצל והשום ומזהיבים.
חותכים
את העגבניוןת לחתיכות קטנות ומוסיפים לסיר.
מוסיפים
את התבלינים ואת הקוניאק
אחרי
כשלוש דקות בישול מוסיפים שמנת מתוקה לבישול ומנמיכים את האש.
מבשלים
כ 5 דקות ושופכים על הפסטה החמה.
ניתן
לפזר פרמז'ן לפני ההגשה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה